Noutati

Esti microbist(a)? MCA isi promoveaza brandul la meciul Romania - Ungaria!

MCA Grup sustine fotbalul romanesc si isi promoveaza brandul in cadrul meciului de fotbal Romania - Ungaria, ce va avea loc vineri, 6 septembrie, la ora 21.00, pe Arena Nationala din Bucuresti.

Pe marginea terenului de fotbal va fi expus un banner cu sigla MCA. Grupul este deja cunoscut in piata ca fiind cel mai important producator de usi de garaj din Romania.

Brandul MCA este recunoscut pentru cel mai bun raport calitate/pret, nu pentru cel mai mic pret, oferind produse ce respecta normele de calitate si siguranta, realizate in fabrica locala cu materiale din Uniunea Europeana.

Politica MCA este ca impreuna cu distribuitorii si instalatorii sa livreze produse si servicii la cele mai inalt nivel de calitate pentru a avea clienti multumiti si fericiti.

Daca va numarati printre cei pasionati de fotbal, fie ca veti merge pe stadion, fie ca veti fi in fata micilor ecrane, va dorim vizionare placuta!

©2024 MILCA SRL. | Termeni si conditii |  A.N.P.C. - www.anpc.ro | MILCA SRL - CUI: RO10169504, NR Reg. Com.: J52/178/1997