Noutati

Cum si-a ales Ciprian Oprea echipa de la MCA:

Ciprian Oprea, director general al MCA Grup, a vorbit luni, 7 iulie, in cadrul emisiunii Jurnal de Leadership, dedicata tinerilor antreprenori aflati la inceput de drum, despre cum alegi ideea unui business de succes si despre cum iti alegi echipa potrivita pentru a dezvolta produse de calitate si de folosinta indelungata.

Conform acestuia, principalele trei ingrediente pentru a pune bazele unei afaceri sunt placerea fata de ceea ce vei face, increderea ca poti fi cel mai bun in domeniu, precum si ambitia de a reusi.

Ciprian Oprea,director general MCA, invitat la emisiunea "Jurnal de leadership"

Daca un studiu recent al companiei Amway ne spune ca tinerii din Romania doresc sa isi deschida o afacere pentru a obtine un venit suplimentar, Ciprian Oprea ii atentioneaza pe acestia ca nu banii ar trebui sa fie principala motivatie, ci pasiunea de a fi mai bun ca ceilalti. „Banii in plus sunt un rezultat, nu un obiectiv. Mai important este sa iti faci treaba bine, iar banii vor veni ca un bonus al muncii tale. Cand am decis sa imi deschid compania si sa plec de la fostul meu loc de munca, aveam un salariu de aproape 1.500 de dolari pe luna, apoi am castigat aproximativ 300 de dolari lunar timp de doi ani. Pentru mine, usile de garaj reprezinta o pasiune, iar sa vad oamenii bucurosi de produsele alese si de serviciile oferite de compania noastra este rasplata cea mai mare.”

Pana sa ne decidem asupra ideii de afacere este important sa oferim un raspuns pozitiv la urmatoarele trei intrebari:

„Cunosc suficient de bine domeniul in care vreau sa imi deschid afacerea?”

„Vreau sa fac asta?”

„Am toate resursele necesare pentru a-mi pune ideea in aplicare?”

Cum si-a ales Ciprian Oprea echipa?

Alegerea echipei cu care doresti sa deschizi afacerea reprezinta un alt aspect demn de luat in calcul, fara de care o afacere nu poate avea succes. Printre calitatile pe care Ciprian Oprea le apreciaza la angajatii sai si pe care le considera necesare pentru succesul unui business se numara corectitudinea, capacitatea de munca si inovatia. Expertiza este si ea necesara, aici jucand un rol important educatia din facultate si experienta de munca. Motivarea angajatilor este alt punct cheie, iar daca pentru unii dintre acestia principala motivatie este cresterea salariului, altii vad cursurile de dezvoltare personala ca fiind un catalizator pentru cariera lor.

©2024 MILCA SRL. | Termeni si conditii |  A.N.P.C. - www.anpc.ro | MILCA SRL - CUI: RO10169504, NR Reg. Com.: J52/178/1997