Noutati

MCA Grup investeste constant in calificarea profesionista a angajatilor

In cadrul MCA Grup calificarea angajatilor este o preocupare constanta, fiind considerata o conditie esentiala pentru ca produsele ce poarta marca MCA sa fie unele de cea mai buna calitate. Cursurile de calificare realizate contribuie, de asemenea, la dezvoltarea personala si profesionala a angajatilor, fiind unele profesioniste, cu recunoastere oficiala.

Un astfel de curs a fost demarat in luna mai a anului 2018, avand ca scop calificarea a 12 angajati MCA in meseria de lacatus mecanic. Cursul recunoaste oficial experienta acumulata la locul de munca formalizand si certificand cunostintele dobandite aici si se finalizeaza cu acordarea unei diplome recunoscute de Autoritatea Nationala de Calificari (ANC), precum si la nivel european.

Cursul de calificare in meseria de lacatus mecanic a debutat cu 2 zile de activitate teoretica, in care cei 12 cursanti au studiat aspecte teoretice ale meseriei de lacatus mecanic si au aflat numeroase informatii despre modul in care isi pot eficientiza si isi pot imbunatati munca in cadrul echipei.

A urmat o perioada de practica, aceste doua etape ale cursului urmand sa se finalizeze, pe 20 octombrie 2018, cu un test practic si acordarea diplomelor de absolvire. Pentru MCA Grup, companie cu peste 20 de ani de experienta, aceasta este cea de-a doua serie de muncitori necalificati pe care o certifica, prima sesiune de calificare de acest tip derulandu-se in anul 2015.

Fotografii de la testul practic:

©2024 MILCA SRL. | Termeni si conditii |  A.N.P.C. - www.anpc.ro | MILCA SRL - CUI: RO10169504, NR Reg. Com.: J52/178/1997