Alege corect! Usi de garaj MCA

Cum comanzi o usa de garaj unicat: MCA Vogue

Uşa de garaj cu stil MCA Vogue, personalizată cu modele unicat pentru case cu design elegant, special creată pentru clienţii care doresc să aducă locuinţelor proprii sau sediilor de firmă un plus de stil şi de eleganţă, se fabrică doar în urma unei comenzi speciale.

Trebuie să ştiţi că procesarea comenzilor pentru MCA Vogue durează puţin mai mult comparativ cu alte comenzi, deoarece în cazul uşii de garaj cu stil, procesul de producţie este mai complicat. Uşa secţională rezidenţială Vogue este îmbogăţită cu inserţii estetice din inox adăugate prin fixare mecanică, proces laborios şi delicat.

Catalog cu modele Vogue din care clienţii se pot insipra

Modelele din inox pot reda diverse forme geometrice, de la cercuri, cuburi şi triunghiuri în variate combinaţii şi până la creaţii complexe cu design avangardist. Patternul poate fi ales dintr-un catalog special creat pentru personalizarea uşii Vogue sau se poate face un design unicat, în funcţie de preferinţele clientului. Forma finală a designului va fi elaborată în colaborare cu un specialist. Fiecare uşă astfel realizată este un produs unicat, personalizat conform indicaţiilor specifice ale arhitecţilor şi proiectanţilor.

Pentru comenzi scrie la: office@mcagrup.ro sau suna la unul din numerele de telefon din sectiunea Contact a site-ului

©2019 MILCA SRL. | Termeni si conditii |  A.N.P.C. - www.anpc.ro | MILCA SRL - CUI: RO10169504, NR Reg. Com.: J52/178/1997